gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 3965От няколко дни децата от Детска ясла Любимец се радват на нови играчки и занимателни игри. В занималните на малчуганите вече има батути, топки, скачащи надуваеми животни, пъзели с животни, кукли, камиончета, конструктори и мн. др.  Средствата за осигуряване на новите придобивки са отпуснати от община Любимец, по предложение на новия Главен специалист-завеждащ на Детска ясла - Ванина Деспинова. Г-жа Деспинова пое управлението на яслата от 6 ноември и е твърдо убедена да направи от това детско заведение уютно, приятно и предпочитано място за престой на децата. В яслата е назначен и млад специалист – педагог, който също има свежи и новаторски идеи за работа с децата.

„Това е първата стъпка на промяната, която искам да направя, а именно децата от Детска ясла да имат с какво да се забавляват. Когато имат с какво да играят, те са спокойни и щастливи. Следващата ни стъпка е промяна на интериора в детското заведение така, че да създава настроение и да предизвиква положителни емоции. Затова ще продължа да търся средства, с които да осигуря на децата повече забавления и възможност за образователното им развитие. Ще се опитам да създам адекватни условия за престой, обучение и грижи за децата, съобразени с възрастта им.“ – каза г-жа Деспинова.

Когато главният специалист и педагогът на детското заведение внесоха играчките в занималните, децата не скриха радостта си и се надпреварваха кой по-бързо да вземе предпочитаната вещ. Едни се качиха на надуваемите играчки, други подхвърляха топки, трети влязоха в батута, а отвсякъде се чуваше радостна детска глъч.  

 

Снимки от Детска Ясла