gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Във връзка с провеждането на Празника на град Любимец и Традиционния панаир, Кметът на община Любимец издаде Заповед № РД-09-483/13.08.2018 г., с която определи: 

1. Място за провеждане на Традиционния панаир: централна градска част на гр. Любимец, включваща: площад ”Трети март”; ул.„Васил Левски” - от ул. „Силистра“ до Общински пазар; ул. „Ивайловградска” - от сградата на Банка ОББ до ул. „Отец Паисий”;                                                      

2. Времетраене на Традиционния панаир: от 29.08.2018 г. до 02.09.2018 г., за което време се събират такси, съгласно чл.19, ал.4 от Наредба № 7 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Любимец.

3. Поддържането на чистотата в дните на панаира, на площите и около тях, използвани за търговска и друга дейност, да се извършва от ПОЛЗВАТЕЛИТЕ на общински терени. За целта да се осигурят достатъчен брой санитарни чували за ежедневното събиране и изхвърляне на сметта; да се осигури извозването им по график от Дейност "Чистота, благоустройство и обществен ред" при Общинска администрация Любимец; да се поставят на подходящи места достатъчен брой химически тоалетни;

4. Определям музикалното озвучаване и ползването на шумопроизвеждащи машини и съоръжения в обектите да продължава до 01.00 часа в дните на Традиционния панаир.