gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

plakat Bobby Kimball cutНа 2.06.2017 г., от 20:00 часа, на Централния площад в гр. Ямбол, Боби Кимбъл -  дългогодишен фронтмен на легендарната рок-банда „Тото“, ще изнесе концерт по повод празника на града. Любимецът на много българи ще пее заедно с едни от най-добрите български музиканти Ясен Велчев- пиано, Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара. Ролята на беквокали е поверена на Преслава Пейчева, Нора Караиванова и Славин Славчев.

Боби Кимбъл и компания са подготвили много музикални изненади за всички меломани, присъстващи на концерта.

Преди Кимбъл ще пеят българските рок-легенди от група „Сигнал“.

На 3 юни, 20.30 ч., на сцената на Градския парк на гр. Ямбол стартира традиционният за града „Бирфест Ямбол 2017“, заедно с концерт на група „Обратен ефект“.

На 4 юни любителите на „Диана експрес“ ще се насладят на хитови песни.

На 5 юни, от 20.30 ч., на сцената на Градски парк в Ямбол, феновете на рока ще чуят музикалния проект “VOICES OF RAINBOW” („Гласовете на Рейнбоу“). Хитове на легендарната банда ще бъдат изпълнени пред българска публика от двама бивши нейни вокалисти - Греъм Бонит и Дуги Уайт.

На сцената с тях ще бъдат Бернхард Велц - австрийски барабанист, Кайтнер Дока (Хърватия) на китарата, Дейви Римър - баскитара /настояща баскитара на Юрая Хийп/. На хамонда ще застане най-добрият органист във Великобритания и един от световните гуру на този инструмент – Гари Болдуин.

Всички концерти са с вход СВОБОДЕН и са по повод празника на град Ямбол – „Св. Дух“.