gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

grupi po interesiНа 26.04.2017 г. в НЧ „Братолюбие-1884“  се проведе публична изява на групите по интереси „Приятели на здравето“ и „Да съхраним българското“ към СУ „Желязко Терпешев“. Групите са създадени във връзка с изпълнението на Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им чрез учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“, а в тях участват ученици от 5 до 11 клас.

Групата по интереси „Приятели на здравето“, с ръководител Гергана Инджова, представи презентация на тема „Здравето – най-голямото богатство“. Мултимедийният продукт бе подготвен изцяло от учениците и представен пред присъстващите. Другата група „Да съхраним българското“, с ръководител Димитрина Харишева, запозна аудиторията с културните и исторически забележителности в община Любимец.

Като гости на изявата присъстваха ръководния екип на училището, учители, родители и ученици.

Участието на учениците в тези групи цели да повиши потенциала им чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности в тематични области, които са извън задължителната училищна подготовка. По този начин те ще повишат образователните си постижения в определени научни области.