gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 0924 След оспорвана и динамична игра ФК „Миграция“ победи отборът на ФК „Георги Гълъбов“ с 6:5. В редовното време отборите завършиха 2:2, което наложи преминаването към дузпи. Състезателите и от двата отбора имаха амбиция да победят във футболния турнир, но футболистите на ФК „Миграция“ успяха да реализират повече дузпи във вратата на своя противник.

На трето и четвърто място се класираха съответно ФК „Бригада“ и ФК „Спарта“.

Турнирът бе в дните от  6 до 14 април на футболното игрище на Спортна зала "Марица" в Любимец. Той се провежда за втора поредна година под патронажа на Кмета на общината, който осигури наградния фонд за победителите, а именно: I място – купа и парична награда от 150 лв.; II място – купа и награда от 100 лв.; III място – купа и 50 лв. и IV място Грамота.IMG 0915

Наградите бяха връчени на капитаните на отборите от Секретаря на община Любимец Христо Христозов. Отличието на ФК "Георги Гълъбов" получи Николай Гълъбов, който е син на дългогодишния футболист и спортен деятел от града Георги Гълъбов - чието име носи отборът.

Организаторите отличиха с грамоти и най-изявените футболисти от Великденския турнир: Велин Иванов – в категорията „Най- атрактивен състезател“, Димитър Паронов като „Голмайстор“ и Йордан Караджов  като „Най-добър вратар“.

След получаването на наградата, миналогодишният победител в турнира ФК „Георги Гълъбов“ заяви, че дарява своята парична награда от 100 лв. на Неделин Иванов от Любимец. Момчето е ученик от 10 А в  СУ „Ж. Терпешев“, с отличен успех, а идеята на дарителите е с тези пари да подпомогне своето образование.  

 

Снимки от турнира