gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

DSC 4691На 30 август 2016 г., включеният на 16 място в листата на ПП ГЕРБ - Любимец общински съветник - Тръндю Тръндев встъпи в длъжност. Той положи клетва в началото на 13 редовно заседание на Общински съвет, подписа клетвен лист и получи мандата си от Председателя на Общинска избирателна комисия г-жа Надка Попова.

Г-н Тръндев влиза в местния парламент на мястото на Красимир Катев, който от 1.09.2016 г., ще заема длъжността Гл. специалист в новосъздадената дейност „Чистота, благоустройство и обществен ред“  в Общинска администрация.

Тази промяна в състава на ОбС Любимец наложи да бъде променен състава и на две от постоянните комисии, в които участва Катев: ПК «Икономика, бюджет и финанси, МДТ, Устройство на територията и благоустрояване и нормативни актове» и ПК «Земеделие, гори и води, опазване на околната среда, рационално използване на природните ресурси с общинско значение и развитие на селата в общината».

В два последователни мандата 2007-2011 и 2011-2015 г-н Тръндю Тръндев е заемал поста Кмет на с. Белица. Семеен, с две деца.