gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 3235На професионалният празник на здравния работник и Международния ден на здравето 7 април - Кметът на Любимец инж. Анастас Анастасов, Председателят на Общински съвет Любимец Мария Станкова и Заместник кмета Илия Илиев бяха гости на колектива на Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация. Поводът за посещението бе и отбелязване на 80-годишния юбилей на доц. д-р Живко Колев. В знак на уважение и признателност към неговия професионализъм и хуманно отношение към пациентите, г-н Анастасов му връчи почетен знак на община Любимец и подарък – авторска картина, а колективът бе приятно изненадан с торта.

Доцент Колев бе развълнуван от оказаната чест и пред всички присъстващи сподели: „Нито за миг не съм се колебал дали да продължа да работя в тази болница. Дори и в най-трудните моменти, когато финансите бяха оскъдни, когато персоналът не достигаше, а дори нямаше и достатъчно подготвени специалисти, аз вярвах, че болницата ще има бъдеще и ще се развива. Естествено това не можеше да стане без колектива, който ме подкрепяше през последните шест години….

…Друго важно нещо, което искам да споделя пред всички вас – Специализирана болница в Любимец ще бъде една от двете болници в България, които ще предлагат лечение на Болест на  Бехтерев. Това е благодарение на Андулационната терапевтична система, която притежава болницата, благодарение на финансовата подкрепа от страна на общината. Още веднъж искам да благодаря на цялото общинско ръководство затова, че ни подкрепят и най-важното – че повярваха в нашите възможности.“

Колективът на болницата също уважи юбилея на доц. Колев и от своя страна го зарадва с авторски подарък.