gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2975Спортен клуб по тенис на маса „Любимец 13” се класира на трето място във Втория етап на Втори турнир «В» Републиканска група – мъже Югоизточна България. Отборното състезанието се проведе на 3 април в новата зала «Граничар» в Любимец.  Основен организатор и домакин на срещата бе местния клуб по тенис на маса.

Интересът на участниците бе голям. Включиха се отбори от Любимец, Симеоновград, Хасково, Стара Загора и Поморие, които в рамките на един ден мериха спортна сила и техника на игра.

Турнирът се откри от Председателя на клуба Груди Грудев, който приветства състезателите с добре дошли, разясни правилата на играта и разпредели отборите чрез жребий. Той бе и главен съдия по време на състезанието.

 След оспорвана игра между отделните участници, на първо място се класира отборът на Поморие – «Поморие и приятели», на второ – „Торнадо I“ от Стара Загора, а на трето - «Любимец 13».

След края на играта капитанът и треньор на отбора Емил Стоев изказа своето задоволство от цялостното представяне: „Винаги може повече, но съм доволен от играта на всеки играч“ – допълни  той. 

 

Снимки от турнира