gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

ДО

 

Всички участници в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет : “Строителен надзор по рехабилитация и реконструкция на улици в Община Любимец по обособени позиции

 

ОТНОСНО: Oтваряне и обявяване на ценовите оферти на допуснатите участници  в откритата процедура

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И гОСПОДА,

На основание чл.69а, ал.3 от Закона за обществените поръчки Ви уведомяваме, че отварянето и обявяването на ценовите оферти на допуснатите участници в  открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Строителен надзор по рехабилитация и реконструкция на улици в Община Любимец по обособени позиции: обособена позиция № 1 „Строителен надзор на обект „Реконструкция и рехабилитация на улици в гр. Любимец”; обособена позиция № 2 „Строителен надзор на обект „Реконструкция и рехабилитация на ул. „Васил Левски”, ул. „ Капитан Петко Войвода” и „Шейново” в гр. Любимец“; обособена позиция № 3 „Строителен надзор на обект „Реконструкция и рехабилитация на улица „Христо Ботев” в гр. Любимец и улици в с. Белица и с. Лозен, открита с Решение РД-09-445/17.07.2013 г. на Кмета на община Любимец ще се извърши на 06.03.2014 г. от 14:00 часа в Заседателната зала на Общински съвет – гр.Любимец, пл. „Трети март” (бивша сграда на АПК).

При отварянето и обявяването на ценовите оферти на допуснатите участници право да присъстват имат участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел и на средствата за масово осведомяване.

  

С уважение,

 

ИНЖ. ТОДОР МИЛЕВ

Директор дирекция УТОССХД и председател на Комисията