gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

 

 ПУБЛИЧНО   ОБСЪЖДАНЕ

Община Любимец възнамерява да кандидатства с проект „Синергия на дадености и политики – път за развитие на туристическите дестинации за общините Любимец, Ивайловград и Маджарово”  по Оперативна програма „Регионално развитие”, Приоритетна ос 3: „Устойчиво развитие за туризма” Операция 3.2. „Развитие на регионалния туристически продукт и маркитинг на дестинациите” Схема за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/3.2-03/2011 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите ІІ” Във връзка с това Ви

У В Е Д О М Я В А М Е

че на 19.09.2012 година от 10.00 часа  в зала “Любимец”, сградата на Община Любимец ще се състои публичното обсъждане  и консултации с обществеността, заинтересуваните  органи и трети лица във връзка с подготовката на проекта „Синергия на дадености и политики – път за развитие на туристическите дестинации за общините Любимец, Ивайловград и Маджарово”. Проектът предвижда развитие на туристически продукт на територията на общини Любимец, Ивайловград и Маджарово. 

Материалите по проекта   са  предоставени за свободен достъп и запознаване  в сградата на Община Любимец,  стая № 13   в рамките на работното време на Общината.