gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

С  Ъ  О  Б  Щ  Е  Н  И  Е    
 
       Община Любимец на основание чл. 128, ал. 3, във връзка с чл. 131 от Закон за устройство на територията (ЗУТ), обявява на:
       - Управителя на „БАЛКАНПЛАСТ” ЕООД от гр. Свиленград, ул. "Света гора" №66, като заинтересовано лице – собственик на урегулиран поземлен имот /УПИ/ XXXVII-за клуб и озеленяване в кв. 85 по плана на гр. Любимец, общ. Любимец, обл. Хасково, че във връзка с Решение №347 на Общински Съвет /ОбС/ Любимец, прието с протокол №37 от 13.10.2022г. е изработен  проект за Подробен устройствен план – план за регулация и застрояване /ПУП- ПРЗ/. Планът предвижда заличаване на улица с о.т. 321а-820 и образуване на нов УПИ XLV, съставен от УПИ XLII, УПИ XLIV и УПИ ХХХVII-за клуб и озеленяване в кв. 85, по плана на гр. Любимец, за изграждане на обект публична общинска собственост и определя конкретно предназначение на новообразувания имот – „за спортна площадка и детски кът”.
       Проектът и съпътстващата го документация се намира в дирекция „УТ ОС МДТ СХД ЕУО”, отдел „Управление на територията”, площад "Трети март" №1, етаж 1, стая №9 /бивша сграда на АПК/, гр. Любимец, и може да се разгледа по всяко време на работния ден.
       На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в 14-дневен срок от получаване на съобщението заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до Общинска Администрация Любимец.