gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

О  Б  Я  В  А
за уведомяване на местното население

       Съгласно чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, Община Любимец уведомява местното население, че Ферди Хасан Кямил от с. Ръженово, общ. Маджарово, има инвестиционно предложение за „Поставяне модулна бензиностанция за зареждане със светли горива и офис-каса контейнерен тип” в ПИ №168016, м. „Пясъка”, землище на с. Йерусалимово, общ. Любимец, обл. Хасково.
       Заинтересованите лица могат да се запознаят с инвестиционното предложение и съпътстващата го документация в Общинска Aдминистрация Любимец, дирекция „УТ ОС МДТ СХД”, отдел „Управление на територията”, площад "Трети март" №1, етаж 1, стая №9А /бивша сграда на АПК/ по всяко време на работния ден, или чрез прикачения файл.
       Писмени становища и мнения се приемат на място в Община Любимец, в срок от 14 дни от датата на публикуване на съобщението – 03.02.2016г.
       За становищата изпратени на пощенския адрес на Община Любимец е валидна датата на входящия номер издаван от деловодството на Община Любимец.