gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

На 28.12.2015 г. в 14.00 часа в заседателната зала на Община Харманли се проведе заседание на Общото събрание на Регионално сдружение на общинитеХарманли, Свиленград, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Стамболово и Маджарово, включени в Регионално депо - Харманли.

Заседанието премина при следния Дневен ред:

1. Избор на Председател на регионалното сдружение.

2.Приемане на годишен отчет за приетите количества отпадъци на регионалното депо - Харманли за периода от 30.11.2014г. до 30.11.2015г.

3. Избор на работна група, съставена от представители на всички общини, членуващи в Регионалното сдружение, за определяне на цена на третиранена тон отпадък в регионалната система за управление на отпадъците на Регионално депо - Харманли, след представен подробен анализ на пълнитеразходи по експлоатация на сепарираща инсталация и регионално депо, бъдещи приходи от дейността и прогнозна калкулация на цена на тон отпадък на входа на регионалната система и на цена на тон отпадък на депов срок до 15.01.2016г.

4. Определяне на реда и условията за сключване на договори с ОбщинаХарманли, относно депонирането и третирането на неопасни битови отпадъци в регионалната система за управление на отпадъците на Регионално депо - Харманли.

5. Насрочване на следващо заседание на общото събрание на Регионалносдружение на общините Харманли, Свиленград, Симеоновград,Тополовград, Любимец, Маджарово и Стамболово на 25.01.2016г. от 14.00часа за взимане на решеия по т.З и т.4 от настоящия дневен ред.

6. Взимане на решение за депониране на неопасни битови отпадъци отОбщина Тунджа на Регионално депо - Харманли за периода от 01.01.201бг.до 31.12.2016г. при прогнозно количество отпадъци 4000 т. и определяне на цена на депониране за тон отпадък.

7. Взимане на решение за разпределяне на събраните допълнително средства за депонираните битови отпадъци от страна на Община Тунджа до момента и разходването им за дейности, свързани с управлението на Регионалнодепо - Харманли.

8. Други.

 

Повече подробности вижте в прикачения файл