gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

О  Б  Я  В  А
за уведомяване на местното население

       Съгласно чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, Община Любимец уведомява местното население, че „Теленор България” ЕАД, представлявано от Стайн-Ерик Велан, седалище и адрес: гр. София, район „Младост”, ж.к. „Младост 4”, Бизнес Парк София, Сграда 6, има инвестиционно предложение за „Преустройство на базова станция №6132” находяща се на покрива на сграда в УПИ XXIII, кв. 73 по плана на гр. Любимец, с административен адрес: гр. Любимец, ул. „Желязко Терпешев” №23, вх. А, община Любимец, област Хасково.
       Заинтересованите лица могат да се запознаят с инвестиционното предложение и съпътстващата го документация в Общинска Aдминистрация Любимец, дирекция „УТ ОС МДТ СХД”, отдел „Управление на територията”, площад "Трети март" №1, етаж 1, стая №9А /бивша сграда на АПК/ по всяко време на работния ден, или чрез прикачения файл.
       Писмени становища и мнения се приемат на място в Община Любимец, в срок от 14 дни от датата на публикуване на съобщението – 25.05.2015 г.
       За становищата изпратени на пощенския адрес на Община Любимец е валидна датата на входящия номер издаван от деловодството на Община Любимец.