gerb 90

Електронни услуги

logo eservices


Относно отдаването за ползване под наем или аренда на пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд без търг или конкурс по реда на чл.37и от ЗСПЗЗ на собственици или ползватели на животновъдни обекти с регистрирани  пасищни селскостопански животни за стопанската 2014/2015 година

        

      Заинтересованите лица подават заявление по образец (одобрен със Заповед №РД46-214/23.02.2015г., на министъра на земеделието и храните) до кмета на общината, в която е регистриран животновъдния им обект, в срок до 10 март, към което прилагат следните документи:

 

  1.  Копие от документ за самоличност за физически лица.
  2. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код на юридическото лице или едноличния търговец, съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър.
  3. Копие от документ за самоличност на физическото лице, представляващо търговеца при провеждането на процедура или документ за самоличност и нотариално заверено пълномощно на упълномощеното лице.
  4.  Удостоверение за регистрация на животновъден обект с пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на БАБХ.
  5. Декларация по чл.313 от НК за липса на задължения по чл.37и, ал.1 от ЗСПЗЗ. 


      Образец на заявление се предоставя на заинтересованите лица в Центъра за информация и услуги при Общинска администрация - Любимец, ул. "Републиканска" №2.