gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

О  Б  Я  В  А
за уведомяване на местното население

Съгласно чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, Ви уведомяваме, че фирма „РУЖ 9” - ООД, гр. София, ул.”Сердика” №23 има инвестиционно предложение за „Изграждане на лозов масив със система за капково напояване в землищата на с. Васково и с. Оряхово, общ. Любимец, обл. Хасково”.

Характеристика на инвестиционното предложение:
Инвестиционното предложение ще се реализира в землището на с. Васково  и с. Оряхово, общ. Любимец, обл. Хасково. Инвестиционното предложение предвижда изграждане на лозов масив от винени сортове със система за капково напояване върху 288бр. имоти с обща площ от 2664,913 дка от които 214 бр.с обща площ 2187,207 дка са в землището на с. Васково, общ. Любимец и 74 бр. с площ 477,706 дка са в землището на с. Оряхово, общ. Любимец. 
Не се очаква неблагоприятно въздействие върху околната среда. 
Заинтересованите лица могат да се запознаят с инвестиционното предложение и съпътстващата го документация в Общинска Aдминистрация Любимец, дирекция „УТ ОС МДТ СХД”, отдел „Управление на територията”, площад "Трети март" №1, етаж 1, стая №9А /бивша сграда на АПК/ по всяко време на работния ден, или чрез прикачения файл
Писмени становища и мнения се приемат на място в Община Любимец, в срок от 14 дни от датата на публикуване на съобщението – 15.12.2014 г. 
За становищата изпратени на пощенския адрес на Община Любимец е валидна датата на входящия номер издаван от деловодството на Община Любимец.