gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

С  Ъ  О  Б  Щ  Е  Н  И  Е    
Изх. №5044/04.11.2014г.

ДО
Ползвател на гаражна клетка № 1 от преместваем обект находящ се в УПИ ІV-за обществено жилищно строителство, обществено хранене и административни нужди, кв. 66 по плана на гр. Любимец

Комисия от експерти, назначена със заповед № РД-09-632/23.09.2014г. на Кмета на Община Любимец, за установяване състоянието, характера и основанието за поставяне на преместваеми обекти, извърши проверка на място в имот - УПИ ІV-за обществено жилищно строителство, обществено хранене и административни нужди, кв. 66 по плана на гр. Любимец – частна общинска собственост и състави Констативен протокол №21/28.10.2014г.
В хода на проверката се установи наличието на поставен в западната част на имота, преместваем обект. Обектът представлява сбор от 5 бр. гаражни клетки с обща дървена конструкция и заема площ от 79 квадратни метра. Стените са фазер, прикован върху дървена конструкция. Покривното покритие е от ламарина. 
При извършена служебна проверка в Общинска Администрация Любимец се установи че, 1-ва клетка се ползва от неизвестно лице. Не бе установено и наличие на документи доказващи основанието, на което владее имота - частна общинска собственост.
Като ползвател на 1-ва клетка от преместваемия обект следва в срок от 3 дни от датата на поставяне на настоящото съобщение  да представите в Общинска Администрация Любимец надлежни документи, че имате правно основание да владеете част от имот частна общинска собственост в УПИ ІV-за обществено жилищно строителство, обществено хранене и административни нужди, кв. 66 по плана на гр. Любимец. В противен случай ще бъде открита процедура съгласно чл. 65, ал. 1 от ЗОС, за изземване на терен общинска собственост въз основа на заповед на Кмета на Община Любимец .